OPTIDEE CATALOGUS

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

SLEEP

Optidee-beddengoed
Haal meer uit uw nachtrust. U slaapt beter en dieper met het luxe Optivezel® beddengoed. U slaapt rustig zonder draaien en keren, nooit meer te warm of te koud. De warmteregulerende vezels zorgen voor een constante temperatuur gedurende de hele nacht.

De hoge kwaliteit van de Optivezel® maakt een eind aan uw slaapproblemen. Het voelt heerlijk zacht en donzig aan en geeft u een geborgen gevoel. U bent in de wolken! 

Door de duizenden vezelbolletjes past uw kussen zich aan uw bewegingen aan. Zo worden uw hoofd en nek tijdens de slaap optimaal ondersteund. Ook uw onderbed ‘ademt’ door de vele microscopisch kleine ruimtes tussen de Optidee-vezels.

U slaapt heerlijk op de soft top en uw matras blijft fris. Want welk matras past er in de wasmachine?

Slapen zonder transpireren
Traditioneel katoenen beddengoed houdt transpiratievocht vast. Daardoor ontstaan onaangename geurtjes, allergische reacties of een onrustig slaappatroon.

De actieve Optivezel® in het beddengoed van Optidee zorgt voor een hogere vochtopname, waardoor transpiratievocht direct verdampt. Uw beddengoed blijft droog en fris, waardoor u ‘s ochtends fit uit bed stapt, gezond en comfortabel. De hightech warmteregulerende Optivezels reguleren temperatuur en vocht en garanderen de hele nacht een constante, aangenaam slaapklimaat.

Het Optidee-beddengoed, ook de kussens, dekbedden en soft tops zijn eenvoudig wasbaar in de wasmachine op 40°C (maar gebruik geen wasverzachter) en geschikt voor de wasdroger.

Optivezel® beddengoed = uitgeslapen wakker worden!

Zie ook onze catalogus

Producten Overzicht

5 Exclusieve Optivezel Productlijnen...

klik hier

Comfort

Ultrazachte Optipluche-producten voor ultiem comfort en wellness in en rond het huis....

klik hier

Skin

Een revolutie in de huidreiniging. Een 100% schone huid zonder gebruik van huidreinigingsproducten....

klik hier

Clean

Streeploos, snel en duurzaam uw huis schoon met deze revolutionaire schoonmaakproducten.....

klik hier