OPTIDEE CATALOGUS

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

ONTSPANNEN SLAPEN, IEDERE NACHT WEER

Een ontspannen slaap vormt de noodzakelijke basis voor uw gezondheid.

We brengen gemiddeld zo ’n 30% oftewel 24 jaar van ons leven door met slapen. Onze nachtelijke rustperiode is essentieel om goed te kunnen herstellen en tegelijkertijd nieuwe energie op te doen. Een goede slaap zorgt niet alleen voor een goede gezondheid, maar ook voor een gezonde uitstraling in de ochtend. Dat een diepe en dus goede nachtrust onontbeerlijk is voor een goede gezondheid maar ook voor vitaliteit, is algemeen bekend en wetenschappelijk bewezen. Maar behalve de juiste slaapgewoontes zijn ook de drie pijlers - slaap, beweging en voeding - voor een gezonde levensstijl van groot belang om het lichaam in balans te houden en elke dag weer goede prestaties te kunnen leveren.

Optidee-beddengoed
U slaapt beter en dieper met het luxe OPTIVEZEL® beddengoed. U slaapt rustig zonder draaien en keren, nooit meer te warm of te koud. De warmteregulerende vezels zorgen voor een constante temperatuur gedurende de hele nacht.
De hoge kwaliteit van de OPTIVEZEL® maakt een eind aan uw slaapproblemen. Het voelt heerlijk zacht en donzig aan en geeft u een geborgen gevoel. U bent in de wolken! 

Door de duizenden vezelbolletjes past uw kussen zich aan uw bewegingen aan. Zo worden uw hoofd en nek tijdens de slaap optimaal ondersteund. Ook uw onderbed ‘ademt’ door de vele microscopisch kleine ruimtes tussen de OPTIVEZEL®.
U slaapt heerlijk op de softtop en uw matras blijft fris. Want welk matras past er in de wasmachine?

Slapen zonder transpireren
Traditioneel katoenen beddengoed houdt transpiratievocht vast. Daardoor ontstaan onaangename geurtjes, allergische reacties of een onrustig slaappatroon. De actieve OPTIVEZEL® in het beddengoed van Optidee zorgt voor een hogere vochtopname, waardoor transpiratievocht direct verdampt. Uw beddengoed blijft droog en fris, waardoor u ‘s ochtends fit uit bed stapt, gezond en comfortabel. De hightech warmteregulerende OPTIVEZEL® reguleert temperatuur en vocht en garanderen de hele nacht een constante, aangenaam slaapklimaat.

Het Optidee-beddengoed, ook de kussens, dekbedden en softtops zijn eenvoudig wasbaar in de wasmachine op 40°C (maar gebruik geen wasverzachter) en geschikt voor de wasdroger.

Optivezel® beddengoed = uitgeslapen wakker worden!

Bekijk onze catalogus

Producten Overzicht

5 Exclusieve Optivezel Productlijnen...

klik hier

Comfort

Ultrazachte Optipluche-producten voor ultiem comfort en wellness in en rond het huis....

klik hier

Clean

Streeploos, snel en duurzaam uw huis schoon met deze revolutionaire schoonmaakproducten.....

klik hier