OPTIDEE CATALOGUS

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

ONDERNEMEN MET OPTIDEE?
EEN OPTIMAAL IDEE!

Vanwege onze snelle groei zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste mensen (voor diverse regio’s) die via persoonlijk advies onze exclusieve OPTIVEZEL®-producten presenteren.

Optidee is een moderne, professionele onderneming die, behalve in Duitsland en Oostenrijk, sinds 2006 actief is op de Nederlandse en Belgische markt. Adviseurs zetten het unieke en  brede assortiment aan exclusieve OPTIVEZEL®-producten succesvol in de markt door middel van persoonlijk advies aan huis. Dankzij deze persoonlijke benadering – maar ook door de uitleen- service en de onderscheidende beloningen voor gastvrouwen – groeit de groep enthousiaste en tevreden klanten snel.

BENT U ONDERNEMEND EN WILT U UW EIGEN WERKUREN EN VERDIENSTEN BEPALEN?

Optidee zoekt positief ingestelde mannen en vrouwen die:

  • Geïnteresseerd zijn in producten van topkwaliteit
  • Een representatief voorkomen hebben
  • Communicatief ingesteld zijn
  • Een auto en een rijbewijs bezitten
  • Minimaal tien uur per week beschikbaar zijn

VAN ADVISEUR TOT COACH EN AGENT

Als u interesse hebt in ondernemen met Optidee als adviseur dan leggen we u graag uit wat dat inhoudt, inclusief de verdiensten voor u als ondernemer, afhankelijk van de beschikbare tijd.
Mocht u als adviseur ook de ambitie hebben om als coach actief te zijn en u persoonlijk verder te ontwikkelen, dan is dat ook financieel bijzonder aantrekkelijk. De mogelijkheden om uw Optidee-bedrijf verder te laten groeien zijn talrijk en we leggen het graag aan u uit!

UITGEBREID TRAININGSPROGRAMMA

Via de trainingen van de Opti-Academy bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma met onderwerpen, zoals productkennis, het geven en boeken van demonstraties maar ook het bouwen aan en coachen van een enthousi-ast team van ondernemers. Wij leren u graag het vak van adviseur en wat uw ambities ook zijn, u kunt hiervoor bij de Opti-Academy terecht.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? 

Ontdek de zakelijke mogelijkheden van Optidee. Neem contact op met uw Optidee-adviseur (klik op de link onderaan) voor een kennismakingsgesprek en meer informatie.  U zult versteld staan van de mogelijkheden die  Optidee u biedt, ongeacht uw leeftijd, opleiding of achtergrond!

Adviseur aan het woord

Adviseur aan het woord...

klik hier

Adviseur worden?

Bij Optidee carrière maken...

klik hier