OPTIDEE CATALOGUS

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

EEN GEZELLIGE OPTI-DEMO
EN GRATIS PRODUCTEN?

De meer dan 500 luxe Optidee-producten zijn niet online of in winkels verkrijgbaar maar alleen via de persoonlijke service van uw eigen Optidee-adviseur!

Een enthousiaste bezoeker van een Opti-Demo aan het woord:

“Mijn collega nodigde mij uit voor een, zoals zij aankondigde, gezellige meiden onder elkaar avond. Normaal hou ik niet van dit soort verkoopavondjes maar om haar een plezier te doen ging ik dan toch maar.
Nou, dat was een hele andere avond dan ik me had voorgesteld! Een leuke groep mensen en een enthousiaste adviseur die op een hele prettige en deskundige manier vertelde over de mooie en zachte producten. Ik was zo verrast door de sfeer en het brede assortiment dat ik zelf ook een afspraak heb gemaakt! Wat het zo leuk en ongedwongen maakt, is dat iedereen alles mag voelen, passen en testen. Een echte Opti-Demo!
Mijn eigen avond was net zo gezellig, waarop mijn vriendinnen net zo enthousiast raakten en ook een Optidee afspraak boekten. En dan kom ik natuurlijk ook bij hen. Ik ben aangestoken door het Optidee-virus hoor! Ik ga niet alleen voor de gezelligheid maar omdat ik nog meer Optidee producten op mijn verlanglijstje heb staan, ik zeg steeds; ik spaar de hele catalogus”

mevr. A. van W. te H.

Gastvrouw Zijn

Gastvrouw bij een Opti-Demo

klik hier

Gast Zijn

Te Gast bij een Opti-Demo

klik hier