OPTIDEE CATALOGUS

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

OVER OPTIDEE

WIE WE ZIJN

Het Duitse bedrijf Optidee werd in 1999 opgericht door directeur Dieter Tien. Met zijn kennis op het gebied van textiel gaf hij vorm aan zijn missie om hoogwaardige producten voor prettiger wonen en leven te kunnen bieden via exclusief en persoonlijk advies aan huis. Zo werd de traditie van de textielproductie, waar onze regio sinds eeuwen bekend om staat, op een moderne manier voortgezet door de verkoop van een uitzonderlijk assortiment met een unieke vezel.
Tegenwoordig is de ontwikkeling en productie van innovatieve en hoogwaardige producten ons specialisme en we zijn er bijzonder trots op dat we met onze hoogwaardige OPTIVEZEL®-producten Europese marktleider in onze sector zijn.
Wij zijn onze adviseurs en klanten bijzonder dankbaar voor de jarenlange trouw en samen zullen we ook in de toekomst verder bouwen aan het succes van het bedrijf.

WAAR WE VOOR STAAN:

Als bedrijf staan we voor welbevinden, kwaliteit en authenticiteit. Al onze producten zijn ontwikkeld en geselecteerd volgens deze criteria. We zijn specialist op het gebied van goed slapen. Dat vinden we belangrijk omdat een gezonde nachtrust voor iedereen essentieel is. Daarbij besteden we speciale aandacht aan de specifieke slaapgewoontes en behoeftes die bij iedere persoon weer anders zijn. Dit is de basis voor de ontwikkeling van onze producten en we staan continu in nauw contact met onze adviseurs en klanten voor de noodzakelijke feedback.
Onze adviseurs zijn uw consultants die u met een lach op hun gezicht met raad en daad bijstaan en u helpen uw behoeftes te inventariseren en advies te geven hoe u beter kunt slapen. In de intieme ambiance van de huiskamer bieden ze u en uw vrienden een onvergetelijke ervaring in de vorm van een gezellige en informatieve demonstratie van onze producten. Omdat onze adviseurs meer dan verkopers zijn, staan zij als vrienden en betrouwbare partners aan uw zijde.

WAT WE BELANGRIJK VINDEN:
Wij zijn een bedrijf van mensen vol passie voor mensen. Dat is de reden waarom we iedere dag weer met enthousiasme werken aan en met wellnessproducten van een zo hoog mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Ook sociale duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel, daarom produceren we alleen in gecertificeerde en ons persoonlijk bekende productiefaciliteiten (Business Social Compliance Initiative). Uiteraard voldoen we ook aan alle geldende milieunormen, produceren we duurzame, veganistische producten en gaan we daarin voor de hoogste kwaliteit. Omdat thuiskomen en je goed voelen alleen mogelijk is als alles klopt. Van de productie tot het uiteindelijk geleverde product.

EXCLUSIEVE VERKOOP UITSLUITEND VIA ADVISEURS
Optidee is een textielspecialist die haar hoogwaardige producten wil laten zien, voelen en testen. Daarom hebben wij gekozen voor exclusieve verkoop via adviseurs. Geen webshop, geen detailhandel en ook niets anders! Deskundige adviseurs garanderen dat Optideeproducten vaktechnisch correct en exclusief gedemonstreerd worden. Omdat onze bestaande klanten onze beste ambassadeurs zijn, worden andere gasten als vanzelf enthousiast. 

PRODUCT TESTEN?
Leer de wereld van de Optidee product- en bedrijfsfilosofie kennen. U raakt  gegarandeerd enthousiast over het product nadat u het getest heeft. Neem contact op met uw adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

UW EIGEN BEDRIJF OPRICHTEN?

Wilt u graag een eigen bedrijf oprichten of een interessante bijverdienste ZONDER bedrijfsrisico? Uw adviseur geeft u graag vrijblijvend advies hoe u zonder financiële investeringen en met de juiste begeleiding en inzet uw doelen kunt bereiken. 

EXCLUSIEF EN UNIEK

Zowel onze producten als ons ondernemersconcept is uniek! Nieuwsgierig geworden? Uw Optidee adviseur wil u graag leren kennen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.


Met vriendelijke groeten uit Nordhorn,
Dieter Tien

Gastvrouw Zijn

Gastvrouw bij een Opti-Demo

meer lezen

Adviseur worden?

Bij Optidee carrière maken...

meer lezen

Producten Overzicht

5 Exclusieve Optivezel Productlijnen...

meer lezen