OPTIDEE CATALOGUS 2019

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

Over Optidee

Optidee Duitsland
In 1999 is Optidee® is opgericht door Dieter Tien en Guido Buscher in Nordhorn (Duitsland). Opgegroeid in een textielstreek hebben zij de deskundigheid en de liefde voor hoogwaardige, bijzondere soorten textiel. Zo hebben zij samen de moderne Optivezel® ontwikkeld en blijven ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere producten, die het verschil maken en de adviseurs en hun klanten verrassen.

Bedrijfsfilosofie
Juist de moderne textielsoorten bieden nog veel mogelijkheden, die jaar in jaar uit de drijvende kracht vormen achter Optidee en haar nieuwe ontdekkingen. Hierbij worden alleen de allerbeste materialen gebruikt  die het verschil maken en de Optivezelproducten een lange levensduur geven!

Optidee in Nederland en België
In 2006 is Optidee op kleine schaal gestart in Nederland en in 2012 in België. Inmiddels zijn er circa 500 actieve adviseurs bezig om de 4% merkbekendheid bij huishoudens te doen vergroten en dit aantal groeit gestaag. Optidee verwacht markt te hebben voor minimaal 4.000 adviseurs.  

Exclusieve verkoop uitsluitend via adviseurs
Optidee is een textielspecialist die haar hoogwaardige producten wil laten zien, voelen en testen. Daarom hebben wij gekozen voor exclusieve verkoop via adviseurs. Geen webshop, geen detailhandel en ook niets anders! Deskundige adviseurs garanderen dat Optideeproducten vaktechnisch correct en exclusief gedemonstreerd worden. Omdat onze bestaande klanten onze beste ambassadeurs zijn, worden andere gasten als vanzelf enthousiast. 

Product testen?
Leer de wereld van de Optidee product- en bedrijfsfilosofie kennen. U raakt  gegarandeerd enthousiast over het product nadat u het getest heeft. Neem contact op met uw adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Uw eigen bedrijf opzetten?
Wilt u graag een eigen bedrijf oprichten of een interessante bijverdienste ZONDER bedrijfsrisico? Uw adviseur geeft u graag vrijblijvend advies hoe u zonder financiële investeringen en met de juiste begeleiding en inzet uw doelen kunt bereiken. 

Optidee is exclusief en uniek
Zowel onze producten als ons ondernemersconcept is uniek! Nieuwsgierig geworden? Uw Optidee adviseur wil u graag leren kennen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.


Met vriendelijke groeten uit Nordhorn,
Dieter Tien

Gastvrouw Zijn

Gastvrouw bij een Opti-Demo

meer lezen

Adviseur worden?

Bij Optidee carrière maken...

meer lezen

Producten Overzicht

5 Exclusieve Optivezel Productlijnen...

meer lezen