OPTIDEE CATALOGUS 2019

Catalogus, Aanbiedingen...

klik hier

Skin 

Een revolutie in de huidreiniging. Een 100% schone huid zonder gebruik van watjes, lotions, milk etc.! U bespaart tijd en geld, want de huidreinigingsdoek is zeer geschikt om make-up te verwijderen en maakt andere producten overbodig. De doek is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. En huidverzorgingsproducten worden vervolgens beter opgenomen.

Handig voor dagelijks gebruik maar ook voor onderweg, na het sporten, op het werk en in de sauna.

Probleemhuid? Sensationele verbetering!
Uw huid is van nature een voedingsbodem voor bacteriën, huidschilfers en bacillen. De intensieve dieptereiniging en peeling laat uw huid weer ademen en uw huidflora zal verbeteren.

Meer dan 70% van de jongeren heeft huidproblemen door een onregelmatige hormoonhuishouding: puistjes, mee-eters, acne of rode plekken. De huidreinigingsdoek zorgt voor een diepe reiniging en peeling, zodat de huidconditie verbetert.
De doek is getest door de afdeling Dermatologie en Allergieën aan de Ruhr Universiteit Bochum, de uitkomst is: zeer huidvriendelijk.


Hygiënisch
De Optidee-huidreinigingsdoeken kunt u wassen in de wasmachine tot 95°C, maar na een wasbeurt op 40°C zijn ze al bacterievrij. Daarna kunnen ze telkens weer gebruikt worden.
 
Voor meer informatie over de unieke werking van de Optivezel® huidreinigingsdoeken - klik hier

Zie ook onze catalogus

Producten Overzicht

5 Exclusieve Optivezel Productlijnen...

klik hier

Comfort

Ultrazachte Optipluche-producten voor ultiem comfort en wellness in en rond het huis....

klik hier

Sleep

Gezonder slapen en uitgeruster wakker worden....

klik hier

Clean

Streeploos, snel en duurzaam uw huis schoon met deze revolutionaire schoonmaakproducten.....

klik hier